19 d’oct. 2016

convocatòries diverses de lingüística catalana i un repicó

Per a les pròximes setmanes, l'agenda d'activitats relacionades amb la lingüística catalana està una mica atapeïda. Aquí en teniu unes quantes, per si us poden interessar:

Jornades de la Secció Filològica de l’IEC a l’Hospitalet de Llobregat (inclou una ponència de la professora Gemma Rigau sobre la nova gramàtica normativa; a l'enllaç, el programa complet)


Com funciona l'Optimot? Consells avançats per a professionals de la llengua, organitzat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.


Gramatica basica der occitan aranés, organitzat pel Comissionat per a Multilingüisme i el Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UB.


"El runner que escrivia haikus i devorava xauarmes: de llengua i terminologia", conferència de Xavier Fargas (Termcat) a l'acte d'inauguració de curs del grau de Filologia Catalana de la UB.


CLUB-24: La promoció de l’ús de la llengua des del sistema educatiu: realitats i possibilitats, organitzat per la Secció de Lingüística Catalana del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UB.


Novetats de la Secció Filològica en matèria de normativa: Gramàtica de la llengua catalana i Ortografia catalana, organitzat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.


Llengua i empresa. Dades i arguments, organitzat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.




El repicó: els materials docents de l'assignatura Sociolingüística Catalana de la UOC, en obert.





.